Pengikut

Jumaat, 30 September 2011

HOLIDAY WITH FAMILY



                                                               KAT HOTEL
                     KAT AIRPORT KUCHING
                 AIRPORT-WITH HAFIZ AF
                 KAT MIRI SUDAH...
FIRST DAY-LEPAK2 KaT WATERFRONT 


                         WITH CAT


                 JALAN2 CARI BARANG..sambil snap2x


                           WAKTU PETANG..BERSIAR2X




                                                             
                 STILL JALAN2X EVEN DAH NAK MALAM


                      TUGU MIAW2X


so, tu la cuti2x borneo aku ngan family..best sesangat..

Khamis, 29 September 2011

SAYANG MAMA SAYA..MUAH3X..

TENGOK BETUL2X!!!


Jom bincang pasal "kasih-sayang"...
apa pendapat korang dengan "kasih-sayang"..???

sebenarnye..zaman skarang ne nak tunjuk ckit kasih-sayang ngan mak bapak pun susah kan.
ye lah, zaman dah canggih, "attitude" pun kene canggih jugak.
ade pulak yang sanggup sepak mak die..alahai..
bandingkan pula dengan binatang kat atas tu..
tu binatang...tp manusia mcm mane????
cube imbas ckit..kite lahir macam mane?? ade ke smudah kite membentuk tanah liat??
OH NO!!!
Walaupun, sy x pernah jadi "ibu"..tapi sekurang-kurangnye saye dapat rse apa 
mama saye rse dlu..
kite dulu senang je..nangis terus kluar ke bumi..x tau la kite nangis tu sebab ape, sme ade gembira @ sakit..
tapi....
yang pasti ibu kite tengah bertarung dengan nyawa untuk melahirkan kite ke dunia.
walaupun tengah2 sakit mcm tu pun diorang still lg senyum sebab kite selamat dilahirkan.
BETUL TAK???
so, skang persoalannya dimanakh terletaknya kasih-sayang kite pada "wira dunia" kite si ibu????

Selasa, 27 September 2011

saja2x

Assalamualaikum & salam 1 malaysia ..


firstly...dh lame jgk x update something kat blog sy nih..maklumla...ble start je cuti sem lepas..so blog sye pun cuti..kalo macam brg yg kat stor utk 4 bln ne dah berhabuk kot..hee..


hmm..waktu ne ade msa plak nak tulis ek..smentara tggu kuliah so bgs gak layan blog..nak lyn FB jer alahai kdg jemu plak...kalo dlm bhsa kite "langu"..heehee..


ape pon..gambar kat atas tu slalu mengingatkan sy ngan memori2x kat skolh dulu..korg mesti ade gak kn moment2x..share2x la ngn kte..