Pengikut

Jumaat, 18 November 2011

Santubong resort

Hai,...Assalam.
Hmm..lamenye x update something..huhu..al-maklum lah..bzy sgt kebelakangan ne. dgn assignment la..exam la..interview la..haah..mcm2x la..kite cuti pun mcm rse x cuti pun.cuti ngan assigment..kem..n yang sama waktu dgn nya...abis 1, ade lg 1 menunggu plak..alahai...hmm, anyway tu memang lumrah seorang pelajar..x sah kalau tak di selubungi dengan semua tu..& kene ingat juga 1 pesanan mama ngn abah.."hanya kau satunya2x harapan"..huh!! smgat balik..heheh..
 hurmm...ne nak kongsi something...
Ne..santubong resort,kuching.

kat sini la kitorang kem.."kem gemilang(AL-FALLAH) zon sarawak.
mule, memang pelik gak kem kat
tempat camne..sebelum ne sebut je kem
mesti ingat jungle tracking la..hutan la..
sekolah..& yang sama waktu dengannya lah..
tapi berbeza ckit dengan yang ne..

sebelum datang & jalani kem ne..memang banyak
tanda tanya..
tapi bila kem dah mule..
jeng..jeng..jeng...
baru tau kem ne hampir sama mcm
kuliah kat U.
ade perbincangan kumpulan..
majoriti hal2x berkaitan negara lah..
ekonomi, sejarah,isu-isu semasa & perlembagaan.
sebelum ne x kesah sangat pun pasal perlembagaan.
p dah join kem ne byk input pasal tu.
best jugak la..
slide sampai 100 lebih..huh!!! letih duk tengok
orang yang tengah bentang slide tu.
msa pun dh terlebih..slalu kat kuliah plg byk pun 40 lbh
slide untuk 2 jam..ne 100 lebih..
alahai mane x nye tengok org tepi, depan, blakang
dah ade yang dibuai mimpi..
tambah2x pulak slide berkenaan sejarah..
heheheheheheh..(^_^)

kesempatan...
petang..masa riadah.

waktu ne orang lain tengah cbuk2x pertandingan antara kumpulan
kitorang bzy plak ngan snap2x..
heheheh..ne la disebut sbg "kesempatan" (^_^)


Ne la kitorang kene buat dalam game petang tu..
tapi kitorang lari p blakang ckit sebab x nak buat..
heheheheh...NAKAL..
malu lah nak buat..dah la orang ramai..eee...hee


masa makan ne terasa macam VIP bukan peserta..
heheh...
Nyum..Nyum..Nyum.....


Ne masa nak riadah..sempat jugak snap2x..heheh
riadah pagi buat lompat bintang..heheh..

last day nak blik U..heheh..

anyway..sy nak pegi santubong lagi..
best sangat kat situ..
nak tenangkan fikiran pun bleh..kat tempat tu tenang..& fresh..









Tiada ulasan:

Catat Ulasan