Pengikut

Ahad, 13 Januari 2013

Hujung Minggu

Assalammualaikum Wbt..
^_^
Apa khabar?

Moga  happy slalu ye..

okeyh...
shopping girl...

anyone interested with "shopping"?
opkoz la kan..hee..:-)
 lebih-lebih lagi pempuan..ha, die la punye..
tengok tu nak beli tu..tengok ne nak beli ne..
jadi rambang mata dibuatnye kan..
hihihihi...

kalau nak jimat, bawa duit untuk beli barang yang dalam list je.
x payah bawak banyak2.
kad kredit pun x payah susah2 nak bawak g shopping jugak.
nanti kesian kad kredit tu kosong tak berteman..hee.

tapi in case la kut2 ade emergency ke ape..
bawak je lah kaad kredit tu..1 je lah..
tu kalau yg banyak kad kredit..hee
yang ade 1 jew pandai2 lah tahan nafsu nak ambik duit.
hihihihihihi..:-)

ok lah..itu aje..












Tiada ulasan:

Catat Ulasan